Skip to content

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Mataró, entitat al servei dels seus col·legiats i dels ciutadans des de l’any 1770 tutela i empara l’exercici professional dels seus col·legiats i col·legiades, brindant-los la seva assistència material i humana. Disposa d’una seu central ubicada a l’edifici dels Jutjats a la Plaça Francisco Tomás y Valiente de Mataró y de dues delegacions a Vic i Arenys de Mar.

Dependències Col·legials

Seu principal

Fax: 937 576 105

Delegacions

Vic:

Fax: 938 814 425

Arenys de Mar:

Fax: 937 924 092

Òrgans de Govern

Degana: Il·ltre. Sra. Anna Charques Grifol

Secretaria: Sra. Marta Sagués Pérez

Tresorera: Sra. Marina Franch Valdueza

Vocal 2ona.: Sra. Amanda Pons Bialowas

Vice-degana: Sra. Esther Pòrtulas Comalat

Vice-secretàri: Sr. Xavier Armengol Medina

Vocal 1er.: Sr. Josep Ramon Seró Flamarique

Vocal 3er.: Sr. Albert Sentias Torrents

Com col·legiar-se

Col·legiació i baixes, accés a la professió:

Per sol·licitar i obtenir l’alta com a col·legiat o interessar la baixa en el Col·legi de Procuradors de Mataró, pot optar entre realitzar els tràmits de manera presencial, o bé a través de la Finestreta Única de la Directiva Europea de Serveis, a la qual pot accedir directament des del següent enllaç:

Finestreta Única dels Procuradors d’Espanya

Si prefereix fer els tràmits en la forma habitual, a continuació té disponibles per a descarregar els requisits que ha de complir i els impresos necessaris.

Requisits per col·legiar-se i formulari de sol·licitud

Té algun dubte o desitja concertar una cita?

Història

El Col·legi de Procuradors de Mataró, amb una rica trajectòria que s’estén per més dos segles, ha estat una peça clau en el desenvolupament i consolidació de la professió de procurador a la regió. Des de la seva fundació, ha treballat incansablement per defensar els interessos dels seus membres i promoure la figura del procurador com a essencial en el sistema judicial.

Al llarg de la seva història, el Col·legi ha evolucionat per adaptar-se als canvis legislatius i tecnològics, sempre amb l’objectiu de proporcionar serveis de qualitat als seus col·legiats. La institució ha estat pionera en la implementació de noves tecnologies, facilitant l’accés a formació contínua i recursos essencials per a l’exercici professional.

Avui dia, el Col·legi de Procuradors de Mataró segueix compromès amb l’excel·lència, donant suport als seus membres i contribuint al bon funcionament del sistema judicial. Amb una visió de futur, continua sent un referent en la promoció i defensa dels valors de la professió de procurador.

Per ordre del Real i Suprem Consejo de Castilla, el 31 d’octubre de 1774 es van aprovar i confirmar les Ordenances formades per el règim i govern del Col·legi de Procuradors Casuístics de la Ciutat de Mataró suposant el punt de partida per al control dels procuradors col·legiats i l’accés a la professió.

Coneix la història de la Procura
Descarregar “Reales Ordenanzas”

Funcions del Procurador

COL·LABORADORS

Necessites més informació?

Back To Top